Online MasterClass

- 13. august 2024

META PLAN

En grundig gennemgang af Facebook værktøjet - Meta Plan - værktøjet til dig, der ønsker at forbedre din Facebook Business side synlighed og skabe kontinuerlig aktivitet

En online Masterclass hvor du får vist værktøjet META Plan

Hvad går Masterclassen ud på?

Vores Masterclass, Meta Plan, er skabt specielt til soloselvstændige, der ønsker at øge synligheden på sociale medier.


Vi dykker ned i Meta Plan, et uundværligt værktøj i Facebooks repertoire, som kan hjælpe dig med at håndtere dit indhold og opnå en mere synlig online tilstedeværelse.


Du lærer, hvordan du kan udnytte dette unikke og gratis værktøj til at skabe ikke kun øget synlighed, men også øget aktivitet og engagement for din virksomhedsside.


Kontinuerlig aktivitet og engagement er i fokus. Du vil blive vejledt i, hvordan dette fantastiske værktøj kan integreres i dine strategier.


En masterclass, der kan hjælpe dig med at nå dine mål for synlighed og forbedre din online tilstedeværelse på en nemmere måde.Forestil dig at dette værktøj kan guide dig som en Virtuel Assistent - lige ved hånden.

Vi mødes på ZOOM

Det bliver fedt!

Få overblikket, du lærer at udnytte Facebook værktøj- og muligheden for øget synlighed på din Business side.

SÅDAN FOREGÅR MASTERCLASSEN:

Sted: Foregår online via ZOOM

Link hertil fremsendes via e-mail når vi nærmere os dagen for afholdelse af Masterclassen.


Tid: 13. august Kl. 9 - 10:30 (+/-)


Som deltager

Er der plads til dine spørgsmål, og har du lyst kan du udtages i den herlige stol som eksempel - det vil sige, at du deler din skærm med alle (bare rolig du bliver guidet)


Det anbefales:

At få installere ZOOM appen på både din computer og Smartphone. Især hvis du har ønske om at bliver udtaget i den herlige stol


(Den herlige stol er en rolig og tålmodig af slagsen og med masser af hjerterum)

Billedet viser en grøn baggrund med hvidt mønster og teksten Din investering lr. 1295.- ex. mom pr. deltager - det er til Sommer content Workshoppen hos Din IT & SoMe Buddy

Ha haa´ tænk lige over hvor denne Masterclass kan bringe dig hen

Kig ind i vores Facebook Gruppe -

Der kan du finde en rabat kode

VIGTIGT FØR DIN DELTAGELSE!

For at alle får det bedste ud af Masterclassen, så anbefales det dig at hente ZOOM appen - den kan du hente lige her.


Test evt. af at det både virker for din computer og Smartphone.


Du kan med fordel også henten appen "Meta Business Suite"


Bemærk gerne, at der på Masterclassen ikke kan hjælpes med individuelle tekniske fejl, glemte password mv.

Er du i tvivl om noget af ovenstående eller har spørgsmål til dette, så kontakt Sandra - på 22 98 96 98 (lukket torsdag og weekender)

Her møder du Sandra Din IT Buddy, med en begie baggund og en hvid radiator, Sandra som underviser på Sommer Content Workshoppen 17. juli 2024 i Jyderup, har en hvid tunika med lyserøde og grønne blomster og blade. Hun er meget glad grin bredt og bære briller. Hun står ved set skrivebord med den ene hånd støttende og den anden hånd på en grå kontorstol

Mød Sandra Mouritzen

Din IT & SoMe Buddy, Online Businessmentor, & underviser

- den mest tålmodige IT & SoMe Buddy, som hjælper soloselvstændige- og Iværksætter med IT og SoMe, alt samlet et og samme sted.


Med årtiers erfaring og en sprællevende passion for teknologi, hjælper jeg dig med at skabe din digitale online forretning på flere platforme, fx. systeme.io og Simplero op på de Sociale Medier.


Sammen skaber vi dit grundfundament, og hjælper dig med at bruge de værktøjer som er nødvendige når vi ønsker en digital online forretning, så den kan køre på autopilot.


Uanset om du sværger til Mac eller pc, er Sandra altid klar med støtte og et kæmpe smil. Og når det kommer til sikkerhed og backup, er Sandra Din uundværlige IT Buddy.

Der vises et log fra Din IT & SoMe Buddy - VDGL -(Video Digital Grafisk læring), - Der er hænder der er tegnet professionelt der viser at vi hjælper med IT support på en tålmodigt og med forståelse på at IT ikke er for alle. Vi hjælper selvstændige og iværksættere. Hvor budskabet er at komme fri af digital bøvl

Åbningstider (booking nødvendigt)

Vi er bedst at træffe 9 - 10

Mandag 9 -16

Tirsdag 9 -16

Onsdag 9 -16

Torsdag - Lukket

Fredag 9 - 15

Din IT & SoMe Buddy - VDGL 2020 - 2024 © All rights reserved