FYSISK WORKSHOP I ROSKILDE

6. august 2024

Content Workshop 2.0

Kickstart dine sociale medier med maksimal optimering og uden bekymring for hacking- sammen med andre engagerede sjæle får du styr på både Facebook og Instagram

HANDS-ON CONTENT, NETVÆRK OG SPARRING

Hvad går workshoppen ud på?

En heldagsworkshop, hvor du dedikerer din energi til at kickstarte dine sociale medieplatforme, uanset om det-

er på Instagram eller Facebook.


Så du fremover kan lave fantastisk content uden at bekymre dig om at blive hacket eller ikke at have en profil,

der er 100% tilpasset.


Workshoppen er med andre ord en unik oplevelse, hvor vi sidder max 6 passionerede personer sammen, for at sikre lige-

netop dine sociale medier er klar til at tiltrække købeklare kunder.

Forstil dig en dag med hands-on work, netværk og support, som vil styrke dine sociale medieplatforme og tage dem til næste niveau.

Arbejd løs på egen hånd, men med sparring lige ved hånden

Sidder du fast med biografien, mangler du hjælp til højdepunkterne? Er du usikker på hvilke hashtags der virker og hvor.


Eller har du brug for IT support til at få sat sikkerheden på en gang for alle, også alt det Meta juridske så du overholder Fællesskabreglerne på både Facebook og Instagram?


Vi er her for dig! Vi vil være ved din side hele dagen, klar til at yde dig rådgivning og sparring, uanset hvilke udfordringer du står over for.

Mød dine ligeværdige kollegaer

Deltag i vores hyggelige mødelokale, hvor du vil være omgivet af andre, der deler din passion for at være selvstændig erhvervsdrivende.


Det er ikke bare en arbejdsdag – det er en mulighed for at opbygge forbindelser, få inspiration OG skabe købeklare SoMe profiler, der virkelig skiller sig ud.

Alt du skal medbringe er din computer, smartphone og godt humør

Glem alt besværet med at finde det perfekte sted at arbejde. Alt, hvad du behøver, er din computer, smatphone og en positiv indstilling. Vi sørger for resten! Der vil være rigeligt med kaffe og te, og midt på dagen vil der være mulighed for en let frokost.

 • Ønsker at maksimere din tilstedeværelse på sociale medier og beskytte dine online profiler mod hackere
 • Ønsker dig de nødvendige redskaber og viden til at optimere dine sociale medieprofiler, så de appellerer til følgere og styrker dit digitale brand
 • Ønsker en gennemgang af IT-sikkerhed, hvor vi viser dig, hvordan du kan sikre dine konti og data mod hacker angreb, og så du følger Meta's retningslinjer når du har virksomhed på deres platforme
 • Indimellem har brug for personlig assistance: Med en dedikeret facilitator ved din side kan du få øjeblikkelig teknisk hjælp til eventuelle udfordringer, du støder på – alt fra tekstforfatning, hashtags til tekniske detaljer og sikkerhed
 • Kan mangle et socialt indspark i løbet af hverdagen som selvstændig. Nyd en struktureret pause midt på dagen med mulighed for social interaktion med andre deltagere i en afslappet atmosfære, der fremmer kreativitet og samarbejde

Med denne workshop får du ikke alene;

 • Metoden til at tiltrække nye følgere med din Instagram-profil
 • De vigtigste elementer, som skal være på plads, inden du går al for content crazy
 • Sikret din profiler, din Business side, og virksomhedsprotefølje, annoncekonto- så du kan hold hackeren for døren og overholde gældende retningslinjer
 • Opskriften på et feed, dine drømmekunder ønsker at se og følge med i
 • Strategien bag at bruge de rigtige værktøjer, hashtags, SEO m.v. for at blive spottet på Instagram
 • Vigtige råd når du som selvstændig har virksomhed på de sociale medier
 • En guide i, hvor du ind i mellem bør holde opsyn for evt. nye sikkerheds tiltag- og tjekke om Meta har sendt dig en e-mail eller om det er scam

MEN du får også implementeret alle disse ting! Så denne workshop er ikke bare endnu en ”nu skal du gøre sådan her når du kommer hjem” her laver vi arbejdet sammen, så når du kører hjem har du rent faktisk 100% optimerede SoMe profiler, der er klar til at tiltrække købeklare kunder OG opfylder alle sikkerhedskravene.

SÅDAN FOREGÅR WORKSHOPPEN:

Sted: Det foregår på Håndværkervej 62, 4000 Roskilde


Tid: 6. august Kl. 10-15 inkl. frokostanretning samt kaffe/te i løbet af dagen


Max 6 deltagere, så der er rig mulighed for at alle kan stille spørgsmål og få feedback/sparring (Instagram og Facebook)


Mulighed for gratis parkering lige ved døren og det er tæt på motorvejen

Tænk på hvor mange penge du har brugt på kurser, der skulle gøre det der content “nemt” – her klarer vi det sammen! Ingen er i sidste ende bedre til at lave dit content end dig selv!

VIGTIGT FØR DIN DELTAGELSE!

For at alle får det bedste ud af Workshoppen, så vi vil mingelere rundt blandt alle deltagere og hjælpe, hvor og hvornår det er ønsket. Vi bestræber os på, at det svare til 2 x 30 min. 1:1 personlig hjælp, så vi kan nå alle deltagere.


For ikke at spille dyrebar tid, er det derfor vigtigt at du inden Workshopsdagen, at du har 100 % styr på dine passwords til både Facebook og Instagram.


Bemærk også, at vi kan på dagen ikke kan hjælpe med individuelle tekniske fejl. Oplever du det bliver en bremse for dig at deltage netop pga. dette. Så ræk evt. ud efter Sandra - Din IT & SoMe Buddys tekniske hjælp inden.


Udfordringer vi har oplevet andre kan sidde med, som kan gøre at Workshopdagen desværre ikke lever op til det forventet hos deltageren:

 • Glemte password
 • Mail adresse der ikke længere kan tilgås
 • 2 Trins godkendelse der fejler (herunder flere Authenticator apps og WhatsApp)
 • Meta begrænsninger
 • Andre af os ukendte

En anden og super vigtig! - Oplever du, at du har været inaktiv, fx. på sin Business side og / eller profil - Så skal du være opmærksom på, at det i sig selv kan hindre dig i- at få sat sikkerhed på plads på workshop dagen. Så husk endelig at være aktiv, flere gange om ugen.


Er du i tvivl om noget af ovenstående eller har spørgsmål til dette, så kontakt Sandra - på 22 98 96 98 (lukket torsdag og weekender)

Find vej

Kontakt Sandra:

Din IT & SoMe Buddy - VDGL

E-mail: info@din-it-buddy.dk

Telefon: +45 22 98 96 98

Tidspunkt:

06. august kl. 10 - 15

Kontakt Carina:

Letsconsult

E-mail: carina@letsconsult.dk

Telefon: +45 2227 6817

Mød Sandra Mouritzen

Din IT & SoMe Buddy, Online Businessmentor, & underviser

- den mest tålmodige IT & SoMe Buddy, som hjælper soloselvstændige- og Iværksætter med IT og SoMe, alt samlet et og samme sted.


Med årtiers erfaring og en sprællevende passion for teknologi, hjælper jeg dig med at skabe din digitale online forretning på flere platforme, fx. systeme.io og Simplero op på de Sociale Medier.


Sammen skaber vi dit grundfundament, og hjælper dig med at bruge de værktøjer som er nødvendige når vi ønsker en digital online forretning, så den kan køre på autopilot.


Uanset om du sværger til Mac eller pc, er Sandra altid klar med støtte og et kæmpe smil. Og når det kommer til sikkerhed og backup, er Sandra Din uundværlige IT Buddy.

Mød Carina Bisgaard

Online Businessmentor, social media manager & underviser

- lærer kvindelige iværksættere at skabe og planlægge salgsindhold til sociale medier, så de automatisk tiltrækker deres drømmekunder og sælger meget mere.


Da jeg startede som selvstændig for knap 3 år siden, brændte jeg hurtigt ud, fordi jeg følte, at jeg skulle være synlig hele tiden. Jeg lavede opslag hist og her og blev hurtigt drænet for energi.


Nu har jeg skabt en indbringende, passionsbaseret business, hvor jeg planlægger og strukturerer alt, inklusive mit content.


Jeg har sagt farvel til overspringshandlinger og manglende idéer og goddag til en konkret contentplan, en månedlig oversigt og faste batching-dage.

Der vises et log fra Din IT & SoMe Buddy - VDGL -(Video Digital Grafisk læring), - Der er hænder der er tegnet professionelt der viser at vi hjælper med IT support på en tålmodigt og med forståelse på at IT ikke er for alle. Vi hjælper selvstændige og iværksættere. Hvor budskabet er at komme fri af digital bøvl

Åbningstider (booking nødvendigt)

Vi er bedst at træffe 9 - 10

Mandag 9 -16

Tirsdag 9 -16

Onsdag 9 -16

Torsdag - Lukket

Fredag 9 - 15

Din IT & SoMe Buddy - VDGL 2020 - 2024 © All rights reserved