SoMe beskyttelse - Safe pakken

Beskyt din SoMe-forretning med lethed.

Hos Din IT Buddy står vi klar til at løfte sikkerheden omkring din SoMe-forretning på både Facebook og Instagram.


Ønsker du en uforpligtende samtale før vi starter?

Så er du velkommen til at ringe til os: 22 98 96 98

Det gør vi sammen

✔️ Vi arbejder sammen om at styrke din sikkerhed og mindske risikoen for, at din Facebook-profil, side eller Instagram-profil bliver hacket

✔️ Vi får styr på sikkerhed- juridiske krav, som META stiller i deres fællesskabsregler, når du ønsker at drive en forretning og annoncerer på deres platform

✔️ Når vi går i gang, modtager du samtidigt også værdifulde råd om generel sikkerhed, alle der er vigtige når du driver en forretning på Metas platforme

Vi ønsker nemlig for dig, at du trygt kan dyrke din passion

Opsætningen kan reducerer risikoen for, at META begrænser synligheden af din forretning på Facebook-

eller helt nedtager denne

  • Op til 2 timers IT- support (max 2 Facebook Business Sider)
  • Tålmodig hjælp så du kan føle dig tryg i opsætningen

Vi er her for at guide dig gennem processen med at beskytte din SoMe-forretning på Facebook og Instagram.

Efter vores proaktive sikkerhedstjek, formindsker du risikoen betydeligt, mod at hackere overtager din profil, din side, din annoncekonto og misbrug af dit betalingkort.

Det vil også vise Meta at du ønsker at overholde deres skærpede fællesskabs- og forretningslinjer for fx. annoncering.

Sammen gøre vi det svære for hackere at stjæle din online SoMe business

Begge platforme (Facebook & Instagram) har deres unikke fællesskabsregler, som vi her hos Din IT Buddy anbefaler stærkt, at du følger.

Vi er her også for at hjælpe dig med at forstå og overholde disse regler, så du kan navigere sikkert og succesfuldt i SoMe-verdenen.

  • Tjek og juridsk opsætning af din Facebook Business side(r) (max 2 sider inkluderet)
  • Din virksomhed på Facebook- gøres Verificerings klar - Dette i følge METAS skærpet Fælleskabsregler
  • Opsætning af de øget krav fra META om øget sikkerhed for dig der driver virksomhed på Facebook
  • Guide om backup af din Facebook side / profil
  • Sikkerhed på Instagram - inkl. opsætning 2FA via app / Manager for øget sikkerhed
  • Viden og råd omkring Video Selfie
  • Viden om sikkerhed omkring dit content på Metas platforme
  • Andre vigtige sikkerhedsråd

Vi er kun glade for at hjælpe dig

Meta acceptere ikke salg på personlige profiler

Vi anbefaler at du følger fællesskabreglerne omkring salg, som i følge disse,kun må ske via din Business side på Facebook, og hvis du fx har valgt virksomhedskontoen på Instagram.

Det er svært at overskue

Vi ved at det kan være enormt svært at overskue det hele, og det er heller ikke altid nemt at forstå de regler og retningslinjer der nu en gang gælder. Her hos Din IT Buddy, gør vi meget ud af, at hjælpe dig med at forstå.

Vi ved at det kan være svært at finde tid og motivationen....

Når det handler om IT-sikkerhed, ser vi desværre mange udskyde det og reagere først, når de står over for problemer som hacking, blokering eller deaktivering.


Alene her i 2023 er risikoen for hacking og Meta's nedtagning af synlighed på Facebook Business-sider markant øget. Manglende sikkerhedsforanstaltninger og overholdelse af fællesskabsregler er årsagen til dette.


Hertil kommer, at mange ikke er klar over deres juridiske forpligtelser over for META, hvilket nu fører til nedtagning af synligheden for Facebook Business-sider.

Det er ikke kun et spørgsmål om manglende prioritering, men også om, at det ikke er synligt nok for mange. Selvom der arbejdes på at gøre regler og retningslinjer mere tydelige, kan manglende handling have alvorlige konsekvenser for både virksomheder og personlige Facebook og Instagram-profiler.

Sikkerhed og juridiske forpligtelser skal prioriteres for at bevare en sikker online tilstedeværelse.

Handl hurtigt for at undgå nedtagning og beskyt både din forretning og dine personlige online profiler.

Meta vil vide at du er en ægte virksomhed, godkendt i Danmark og at du er en rigtig person bag.


Der også andre elementer som profilbillede, kontakt info og navne, der skal være på plads, for at blive en verificeret forretning på Metas platforme Facebook & Instagram.

Du kan finde flere svar her

Er dette en Workshop eller individuelt

Vi tilbyder i øjeblikket denne sikkerhedspakke, både som online Workshop og individuel aftale. Hos nogle kan der kan være uforudsete problematikker, både ukendte for dig men også Din IT Buddy. Det vil betyde at det kan ske at der vil forekomme brug for ekstra tid udover den tid der er inkluderet. Det sker 1 ud af 5 gange. Derfor kan en individuel aftale være mere tryg fra start.


På en Workshop vil vi gå igennem opgaven trin for trin, men der er sjældent tid til at kunne yde personlig support, hvis noget driller. Derfor kan vi ikke stille garanti for at du kan få hele værdien på en Workshop. Men skulle det ske, tilbyder vi naturligvis en opgradering til netop vores 1:1 SoMe Beskyttelse - Safe pakke. Eller vores 1:1 SoMe Beskyttelse - Safe+ pakke.


Et andet alternativ kan være vores online kursus, hvor du får video guides og andre nyttige materialer.


Mærk ind i hvilken løsning du vil være trygges ved. Uanset er det stor værdi for din online forretning på Facebook og Instagram.

Hvilke udfordringer er det der kan opstå

Det vi tiest oplever er:

- Kunden har flere profiler på Facebook og/eller Instagram - På Facebook må du kun have 1 profil.

- Kunden kan ikke huske login oplysninger - eller har ikke adgang til en ældre e-mail.

- Kunden har udfordringer med at betjene fx Apps som 2FA / 2 trins godkendelses app.

- Kunden har brug for ekstra vejledning.


Alt sammen er vi meget forståeligt overfor, og derfor giver vi gerne en ekstra hjælpende hånd. Det er vigtigt at få det hele på plads en gang.

Hvordan forbereder jeg mig bedst inden vi går i gang

Det vi anbefaler på forhånd er:

* Sørg for at have overblik over hvilken Facebook profil du ønsker hjælp til og evt. Instagram profil.

* Tjek op på din e-mail og hav password klar - kan denne data ikke huskes hjælper vi gerne, men det kan betyde ekstra tidsforbrug (her anbefalere vi 1:1 løsningen og ikke en Workshop.

* Udvælg den / de max 2 sider der skal ses på i denne pakke. Du kan altid tilkøbe ekstra hjælp hvis du har flere sider, de fleste kan efterfølge selv køre resten igennem.

* For en sikkerheds skyld anbefaler vi også at have dit gyldige ID klar - Vi anbefaler et pas - det er det META tiest godkender uden problemer. Bemærk at navnet i dit pas eller anden gyldig billede ID, skal indholde dit navn som er på din profiler. (Du kan nemlig blive mødt af, at META ønsker ID -kontrol - dette for at sikre at du ikke er fx. en hacker.

Hvad indeholder SoMe Beskyttelses - Safe+ pakken

Den indholder alt fra SoMe Beskyttelse - Safe pakken + du får hjælp til at sikre op til to af dine enheder med antivirus. Sammen udvælger vi den rette leverandør - du står selv for at invisterere i antivius licenserne - vi hjælper med opsætningen. Dette på både Mac, Pc, Smartphones og tablets.


Som virksomhed har du et ansvar for at det du deler fra alle dine enheder, ikke indeholder nogle former for fx. virus og andre grimme, alle som du kan sende til fx. kunder, have på dine hjemmeside osv. Det er desværre ikke nok med en gratis eller indbygget i styresystemet - hverken på Apple eller Pc producenter. Husk du har sikkerhedsansvar for din virksomhed opfylder kravne.

Der vises et log fra Din IT & SoMe Buddy - VDGL -(Video Digital Grafisk læring), - Der er hænder der er tegnet professionelt der viser at vi hjælper med IT support på en tålmodigt og med forståelse på at IT ikke er for alle. Vi hjælper selvstændige og iværksættere. Hvor budskabet er at komme fri af digital bøvl

Åbningstider (booking nødvendigt)

Vi er bedst at træffe 9 - 10

Mandag 9 -16

Tirsdag 9 -16

Onsdag 9 -16

Torsdag - Lukket

Fredag 9 - 15

Din IT & SoMe Buddy - VDGL 2020 - 2024 © All rights reserved